Friday, May 11, 2012

Segmen : Up Follower & Tambah Kenalan

eh eh belum habis lagi nak mengomel malam ni
tiba-tiba tergerak hati nak join segmen miss Z 


okieh untuk mereka yang pertama kali singgah ke blog eiey ni
dengar ni, eiey nok oyak

*blog ni more kepada stori mori kehidupan si gadis yang dikenali as EIEY
*terima kasih kepada awak yang cantik dan kepada awak juga si kacak kerana sudi merajinkan jari anda untuk klik ke blog ini.
*sejuta terima kasih juga kepada miss Z kerana memberi peluang kepada blogger macam eiey untuk join segmen ini.

jawapan untuk soalan miss Z dan awak si comel dan hensem;-
# KELANTAN (sayo banggo sungguh kalu sebut negeri kelate)
# 11 si jelita dan tampan 
(walaupun sikit je yang follow eiey, api semangat untuk bergelar seorang blogger masih  menyala)

*cik leha comel jom la join jugak ;)

14 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

terjahlah peserta lain ^^ dapat tmabah kenalan.. ramai juga blogger kelantan yang join taw... :) makasi ea sudi join ^^

Miey Safie said...

sy folo awok..
sy pong blogger klate gok..hehe

http://mieysafie.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

[ wanni ] said...

Follow sini, Salam perkenalan ye~

Jom Singgah http://humblekindlovely.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

Fazi Isma said...

sy dari segmen yg sama n orang qlate jgk =D dh follow sini... jemput la

http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan-oleh.html

AlyNn NyzAa said...

sy da follow awk dr segmen sama :)

Intan Wandalaara said...

Hi.. jalan-jalan follow blogger kelantan!:)
http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

ʆαɳɢ said...

singgah sini & follow, follow balik klu sudi.. ehee, salam pkenalan ^_^

http://surzilahhamad.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

ejulz said...

Salam kenal k blogger Kelantan dari blogger Sarawak.. ^_^ jemput singgah blog k.. :)

http://kampung-kameq.blogspot.com

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah bw sini..sy blogger anak JOHOR.jom jenguk blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html thanx:)

NURUL AMEERA said...

meera bw sini :)meera dari perak
nice belog..

http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

nasz said...

salam kenal. dah follow awak.

singgah sini dari segmen miss z. saya lahir di kuala lumpur.

jemput ke blog saya ye?

http://www.mohdnaser.com

Zaidalifah Hussin said...

salam...

JOM JOIN BONDE BLOGGER SELANGOR...

http://kumahuitu.blogspot.com

happy blogwalking

Zaidalifah Hussin said...

ASALAMUALAIKUM...
DARI SEGMEN YANG SAMA...MISS Z
jom blogwalking:
http://kumahuitu.blogspot.com

Rieya Ramlee Tor said...

dtg sini dan follow...from the same segment..

http://behindthescene1702.blogspot.com/