Tuesday, August 9, 2011

BABAI MACHANGSTER WELKAM USA

MACHANGSTER!! """"""> maafkan saya kerana terpaksa meninggalkan kamoo, bukan sengaja saya bertindak sedemikian tetapi takdir telah menentukan yang kita terpaksa berpisah..sobs ;<(

USA!!! :::::> terima kasih kerana sudi menjemput saya.  segala penantian yang saya nantikan selama ini akhirnya memberi jawapan yang teramat gembira untuk saya! ;>)
  
haaa nak tahu kenapa saya berkata sedemikian???



dah terang lagi bersuluh..actually dah lama dah nak bagitau pasal ni tapi disebabkan sebelum ni terlampau malas nak update blog, so tarapampaa  ni la surat tawaran yang saya dapat. so sape2 yg dk study kt shah alam jugak tu jgn lupa la tegur2 saya ea..hehe ;>)

walaupun selepas ini saya akan ke uitm shah alam, tetapi uitm Machang tetap di hati saya. terlampau banyak kenangan di sana..saya tak akan lupakan semua itu. dari awal saya menjejakkan kaki di sana sampai la saya menyelesaikan tugas dalam mendapatkan segulung diploma..ok lah nanti saya cerita lain kali yerk..

k tatatititutu..;>)









sejauh mana kita bermasalah cubalah untuk senyum kerana senyuman itu akan memberi ketenangan kepada jiwa. ;>)

6 comments:

EYP_g.0.n.z.a.L.3.s said...

hahahaha , tajuk na gempaq jew kan .. ^^

eiey farisya said...

weeee itulah kenyataannya ;>)

fiq. said...

hahah, USA ekkkkk!!!!

gerrrrrrr.............

eiey farisya said...

hehehe Uitm Shah Alam ----> USA la kan?

Uitm MACHANG tu mmg kami warga uitm machang panggil machangster konon2 nk kta dk oberC jugak la..hehe

Elih Japahar said...

Tahniah! awk mmg bertuah :)

eiey farisya said...

terima kasih EL ;>)