Tuesday, March 6, 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU



assalamualaikum!

ok nak tau tak ni first time eiey join segmen. sebelum ni just tengok orang lain yang join. 
blog eiey ni nak kata sudah lama bertapak pun tak juga sebab baru 2 tahun diwujudkan. so boleh dikatakan masih mentah lagi dengan dunia berblogging ni.

so, nak minta jasa baik korang kritik la yang mana patut ye insyaAllah eiey akan cuba memperbaiki kelemahan itu.


eiey kecek ; kalau nak join singgah la blog abg ben ye! salam perkenalan semua ;>)

11 comments:

Muhamad Azam said...

ok dah ni


jom ke blog saya lak

http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

Cik Ayu said...

simple n comel..

jom kritik blog CA plak

http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] said...

From the same segmen.

Jemput singgah kembali
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] said...

lupe lak nak kritik..butterfly yang jatuh jatuh ni tak perlu letak kot ^^

dyabunga said...

singgh dri segmen bro otai..
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

lawa dh blog ni..dah ok..cuma blog archive buat sroll bar dan lebarkan sikit kt bahagian entry..:D

eyka said...

singgah ,, dari segmen abg BEN ..
simple ,, kemas & teratur ...
jemput singgah ke blog sy ....
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Shazney Shamsuddin said...

dah okay dah nie..cantik je..

miSs tyNa said...

kemas da.
dtg blog sy pula ^^

shida'R said...

dtg dr segmen abg ben,
erm..ok je shida tgk blog nih ^_^

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

Rafflesia™ said...

Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

sokong azhafizah.. =.=

ini pendapat syieda saje.. hihi
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

hafizaiman95 @ fizs said...

blog lawa.. comel hamster.. hehehe.. sy dh follow.. kritik blog sy pulak tau.. http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html